Coronavirus (COVID-19): Wat ouders moeten weten. Hoe bescherm je jezelf en je kinderen? Lees verder

Wie zijn wij

Responsive image
Polymaat is een multiculturele zorginstelling. Onze cliënten komen o.a. uit Nederland, Turkije, Koerdistan, Afghanistan, Armenië en Marokko. Wij zijn een professionele zorginstelling die hulp en begeleiding biedt aan mensen die problemen hebben waar zij zelf niet meer uitkomen, zoals problemen met een woning, belastingzaken, gemeentelijke zaken, toeslagen, regel en wetgeving, gezondheid, rouwverwerking, relaties, eenzaamheid, contacten, etc..
Wij hebben een locatie in Den Haag (Hertenrade 360) en Rotterdam (Putselaan 38).
Alle locaties zijn bereikbaar via één telefoonnummer: 085-0441831

Wat doen wij

Responsive image
Wij bieden Huishoudelijke Verzorging, Persoonlijke Verzorging, Individuele Begeleiding en Groepsbegeleiding in Rotterdam e.o. en Den Haag e.o..

Hiervoor hebt u toestemming nodig van de gemeente en/of uw zorgverzekeraar, dit kan eventueel gevolgen hebben voor uw eigen risico. Wij begeleiden u als u die toestemming (indicatie) wil aanvragen. De zorgbehoeftebepaling vindt plaats door een wijkverpleegkundige. Daarnaast helpen wij u tijdens de inloop-uur met zaken die u moeilijk zelf of met behulp van uw eigen netwerk kunt regelen (belastingen, huur, toeslagen, doktersbezoeken, ziekenhuisbezoek).

Aanmelden

Responsive image
U kunt zich voor hulp aanmelden met behulp van het aanmeldformulier (zie hieronder). Ook bent u van maandag t/m vrijdag welkom tijdens het inloopspreekuur. Wij gaan dan samen met u na hoe u het beste geholpen kunt worden.

Bij een eerste bezoek graag meebrengen:

  • Een kopie van uw ID
  • Uw Zorgpas
  • Een overzicht van uw medicatie (vraag uw apotheek)
  • Een medische uitdraai (vraag uw huisarts)
  • Verwijsbrief van huisarts m.b.t. uw vraag of beperkingen
  • Mogelijk een behandelplan en diagnose met vastgestelde DSM IV classificatie